afis a4 scuba mai 2015

Pentru cei ce doresc o experienţă inedită şi aventuri subacvatice, pentru cei ce doresc o experienţă ce de fiecare dată se va dovedi inedită, pentru cei doresc toate acestea – este acest curs unde va învăţa cum să vă scufundaţi, unde se fac scufundări, cum se foloseşte echipamentul de scufundare şi multe altele şi veţi primiţi un brevet internaţional ce este valabil toată viaţa.

Cursul de scufundări NAUI SCUBA diver reprezintă primul nivel de certificare NAUI. Prin acest curs se dobândesc cunoştinţele şi calităţile fundamentale pentru un viitor practicant de scuba diving, absolvenţii sunt consideraţi scafandri competenţi pentru a executa scufundări în ape deschise, fără supraveghere, în zone aproximativ egale cu cele de antrenament.

Pot participa şi cei ce nu au echipament dar poseda brevet de scafandru şi doresc să facă o scufundare. Închiriere echipament şi scufundare în lac 50 lei.

Iar pentru timizi avem Discover Scuba Diving, un mini curs de scufundări unde se ia contact cu echipamentul de bază şi cu lumea subacvatică, totul în deplină siguranţă la bazin şi costă 60 lei.

Cursul, echipament pentru perioada de curs şi brevet costa 1100lei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s